Ventilasjon i Bergen – Velg VN Service AS

Ventilasjon

VN Service AS er ekspert på ventilasjon i Bergen og omegn. Vi har over 30 års erfaring innen installasjon og reparasjon av ventilasjonsanlegg, og utfører oppdrag i alle typer bygg – for både privatpersoner, bedrifter og offentlige aktører.

Boligventilasjon

Riktig boligventilasjon – En investering i livskvalitet

Hjemmet er et sted hvor mange mennesker tilbringer store deler av døgnet. Luftkvaliteten i stue, kjøkken, bad og soverom er dermed viktig. Mange norske boliger er i dag altfor dårlig ventilerte — dette kan over tid lede til en rekke respirasjonsrelaterte helseplager. Dårlig ventilasjon kan også medføre varige skader på selve boligen, i form av blant annet fuktskader og sopp. Et godt ventilasjonsanlegg skal bidra til sunt og behagelig inneklima, begrense luftfuktighet for å unngå kondens og fuktskader, og utnytte energi effektivt. Det finnes flere metoder for ventilasjon av bolig: Naturlig avtrekksventilasjon, mekanisk avtrekksventilasjon eller mekanisk balansert ventilasjon. Les mer om de ulike typene ventilasjon her.

VN Service AS utfører boligventilasjon

Hos VN Service AS er ventilasjon vår hovedvirksomhet. Med over 30 års erfaring utfører vi alle typer oppdrag innen boligventilasjon, nøye etter forskrifter og kundens behov. Dersom du ønsker en faglig vurdering av boligens inneklima, er vi beredt til å hjelpe. Dersom du har mistanke om dårlig inneklima i din bolig — Kontakt oss. Vi kommer på uforpliktende befaring og gir deg et konkret pristilbud på arbeidet.

Kontorventilasjon

God kontorventilasjon – En forutsetning for trivsel og produktivitet

Godt inneklima er av fundamental nødvendighet for et behagelig og velfungerende arbeidsmiljø. Likevel opplever mange arbeidstakere dårlig inneklima på sitt kontor, ofte på grunn av stor varmeavgivelse fra mennesker og datamaskiner, eller et gammelt ventilasjonsanlegg som ikke lenger fungerer slik det skal. Sollys gjennom vinduer kan bidra til ytterligere tung luft. I sum er disse faktorene påvist å bidra til nedsatt konsentrasjonsevne og produktivitet hos de ansatte. Man kan også oppleve luftveisplager, hodepine og andre helsemessige ulemper. Er kontoret derimot godt ventilert, vil trivselen på arbeidsplassen øke og sykefravær hos de ansatte reduseres. Arbeidstilsynet legger offentlige føringer for godt inneklima på arbeidsplassen — Les deres faktaside om inneklima her.

VN Service AS utfører kontorventilasjon

Hos VN Service AS har vi lang erfaring innen ventilasjon av kontor og kontorlandskap. Vi har gode referanser over hele Bergen og omegn, og kommer gjerne på uforpliktende befaring av ditt kontorbygg. Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Industriventilasjon

Industri- og næringsbygg stiller ofte spesielle krav til ventilasjon, avhengig av byggets aktiviteter og størrelse. Her er ingen to oppdrag like, og spesialtilpassede løsninger som regel påkrevd. VN Service AS har lang erfaring innen leveranse av ventilasjon for industri- og næringsbygg, som f.eks. produksjonshaller, fabrikklokaler, lagerbygninger og tilsvarende. Snakk med oss om industriventilasjon – Vi kan fremvise gode referanser og gi et uforpliktende tilbud på arbeidet.

Aggregat

Luftbehandlingsaggregat er en økonomisk og energieffektiv måte å sørge for godt inneklima i ditt kontorbygg eller hjem. Vi tilbyr enhetsaggregater og aggregater for boligventilasjon fra Swecon.

Luftbehandling

Mange bygg i dagens Norge er svært tette og utilstrekkelig ventilerte. Dette kan medføre ansamling av støv, fukt og mikroorganismer som er skadelig for både bygg og mennesker. VN Service AS tilbyr et bredt spekter av luftbehandlingstjenester for å gjenopprette skånsomt og velfungerende inneklima. Snakk med oss om luftbehandling for private bolig eller næringsbygg.

Luftteknisk

Vi tilbyr et bredt sortiment lufttekniske produkter og løsninger, herunder f.eks. diffusorer, industriventiler, innblåsningsdyser, overtrykksventiler og rister. Med vår fagkunnskap hjelper vi deg finne den best egnede løsningen for hvert enkelt rom eller del av bygget. Ta kontakt for mer informasjon om vårt utvalg lufttekniske innretninger.

Blikkenslagertjenester

Blikkenslagerarbeid

I tillegg til vår hovedvirksomhet innen ventilasjon, har VN Service AS kompletterende blikkenslagerkompetanse. Som del av vårt helhetlige tilbud utfører vi derfor montasje og reparasjon av tak og fasade i Bergen og omegn.  Vi tar stolthet i at vårt blikkenslagerarbeid holder samme høye standard som våre ventilasjonstjenester, og tilbyr selvsagt gratis befaring og pristilbud i forkant.

Pipebeslag

Vi utfører pipebeslag av alle typer i Bergen og omegn. Å montere pipebeslag er en god løsning dersom man ønsker seg en fullstendig vedlikeholdsfri pipe – med dekke av f.eks. aluminium blir pipen svært værbestandig og kan holde seg i mange år uten tilsyn. Våre løsninger skreddersys etter den enkelte kundes behov, både ift. mål, materialvalg og estetikk. Snakk med oss om pipebeslag og få et tilbud på jobben som skal gjøres!

Beslag

Beslag er en effektiv måte å forhindre f.eks. vannlekkasjer, og bidrar til å gjøre ditt hus mer standhaftig overfor vær og vind. Velutført beslagarbeid medfører i tillegg svært lavt vedlikeholdsbehov. VN Service AS utfører produksjon og montasje av beslag for det meste innen fasade/tak. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt oppdrag og en pris på arbeidet.
VN SERVICE AS

Eidsvågvegen 132A
5105 Eidsvåg i Åsane

Telefon: 400 01 719
Orgnr. 986 547 908

KONTAKTPERSONER

Ronny Nystad
Daglig leder
Tlf. 400 01 719
E-post: ronny@vnservice.no

VÅRE TJENESTER
• Ventilasjon
• Boligventilasjon
• Kontorventilasjon
• Industriventilasjon
• Aggregat
• Luftbehandling
• Luftteknisk
• Blikkenslagertjenester
GODKJENNINGER